Måtteservice

I samarbejde med os laver vi en skræddersyet serviceløsning, tilpasset din virksomhed, der tager højde for, hvilket behov du ønsker dækket. Hvad enten det gælder skiftefrekvens, størrelse og sortiment, så finder vi den optimale løsning.

Spar tid og penge med landsdækkende måtteservice 

Som virksomhedsejer er der mange ting, du skal tage hånd om for at drive en succesfuld forretning. Det er bl.a. vigtigt at sørge for rene måtter i indgangspartiet, så medarbejdere og besøgende ikke trækker snavs og skidt med ind i bygningen. Som landsdækkende måtteservice-virksomhed tilbyder vi en full-service løsning, hvor vi afhenter dine måtter, vasker dem og efterfølgende leverer måtterne retur. Vi kan også erstatte dine slidte, gamle måtter til nogle nye – herunder til smarte logomåtter med din virksomheds logo på.

Få rene måtter leveret direkte til din dør

Gør du brug af vores måtteservice her hos Måttelevering, leverer vi rene måtter i højeste kvalitet direkte til din forretning. Du kan vælge mellem forskellige typer af måtter som bomuldsmåtter, nylonmåtter, Scraper Plus samt HD logomåtter, hvorfor der er rig mulighed for at finde en måtte, der passer til din virksomheds stil og behov. Du slipper dermed for alt besværet, og du skal ikke bruge tid og kræfter på at købe og vaske dine måtter. Måtterne gør det samtidigt nemmere at holde en høj standard for hygiejne og renlighed i din virksomhed.

Måtteservice – få en fleksibel og skræddersyet løsning 

Hos Måttelevering tilbyder vi fleksible og skræddersyede løsninger til virksomheder, der bl.a. ønsker at spare tid og penge på vedligeholdelse af måtter i indgangspartier. Du kan vælge mellem forskellige abonnementstyper – og du kan til enhver tid justere på antallet af måtter samt leveringsfrekvensen. I vinterhalvåret, eller når det sner, har mange af vores kunder f.eks. et øget behov for udskiftning af måtter, og derfor er leveringsfrekvensen typisk hyppigere om vinteren.

Måtteservice er en stor hjælp til virksomheder, der ønsker at spare tid og penge på vedligeholdelse af måtter i indgangspartier. Med måtteservice til din virksomhed, kan du være sikker på, at dine måtter er rene og præsentable, ligesom du kan nyde fordelene ved en skræddersyet og fleksibel ordning tilpasset til din virksomheds specifikke behov.

Måtteservice på Sjælland

Vi tilbyder måtteservice flere steder på Sjælland. Det er muligt at booke vores skræddersyede løsninger i mange forskellige byer. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores områder, har vi lavet en oversigt herunder, hvor du kan læse om aftaler for måtteservice i de forskellige områder.

Kontakt os i dag på enten tlf: +45 21 58 53 53 eller mail: sh@maattelevering.dk  og hør meget mere om vores service.

Afhentning

Vi afhenter dine måtter fra firmaet eller privat

Vasker

Vi vasker dine måtter så de ser helt nye ud

Leverer retur

Vi returnerer måtterne på sin rette plads hos jer