Måtteservice København

Med rene og pæne måtter sørger vi for, at dine kunder, samarbejdspartnere og kollegaer føler sig godt tilpas. Er din virksomhed beliggende i København, Region Hovedstaden eller et andet sted på Sjælland, tilbyder vi professionel måtteservice her hos Måttelevering – ikke desto mindre er vi også landsdækkende.

Som en 100 % danskejet virksomhed leverer vi bl.a. professionel måtteservice til virksomheder beliggende i København. Vi er meget fleksible i forhold til vores forskellige måtter, hvorfor vi hurtigt kan lave skræddersyede løsninger tilpasset din virksomhed.

Skræddersyede løsninger – måtteservice København 

Vi tilbyder skræddersyede måtte-løsninger til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor beliggende i Hovedstadsområdet, kan du netop drage fordel af vores brede udvalg af måtter til forskellige virksomhedstyper og indgangspartier. Du kan tilpasse måtterne med dit firmalogo og farver for at skabe et personligt og professionelt touch. Vores sortiment inkluderer bomuldsmåtter, nylonmåtter, HD logomåtter samt Scraper Plus.

Fleksibel levering og udskiftning af måtter 

Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor du kan vælge mellem forskellige leveringsfrekvenser af nye, rene måtter, der passer til dine behov. Ved at outsource måtteservicen til os, kan du spare tid og ressourcer, da vi tager os af udskiftning og rengøring af måtterne. Du kan have tillid til, at vores måtter er funktionelle, komfortable og indbydende, ligesom vi sikrer, at måtterne altid er i god stand.

Reducér risikoen for faldulykker med skridsikre måtter 

Vores skridsikre måtter bidrager ikke kun til et velplejet indgangsparti, men de reducerer også risikoen for faldulykker. De skaber sikkerhed på våde eller glatte overflader og beskytter både besøgende og medarbejdere. Hos Måttelevering prioriterer vi sikkerheden og sørger for at levere kvalitetsmåtter, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Vælg os som din pålidelige og erfarne partner inden for måtteservice og lad os hjælpe dig med at skabe et førsteklasses indtryk for dine besøgende og kunder. Tag kontakt til os på tlf. +45 21 58 53 53.