Måtteservice Næstved

Ønsker du, at din arbejdsplads er ren og pæn? Er din virksomhed beliggende i Næstved eller et andet sted på Sydsjælland, tilbyder vi professionel måtteservice – men vi tilbyder også måtteservice i den resterende del af landet.

Hos Måttelevering kan du vælge mellem forskellige måttetyper, da du både finder bomuldsmåtter, nylonmåtter, HD logomåtter samt Scraper Plus. Det, som alle måtterne har til fælles, er, at de er i højeste kvalitet, ligesom de sørger for, at jord, skidt og snavs ikke kommer videre ind i din virksomhed.

Måtteservice i Næstved – få en skræddersyet løsning   

Med et bredt udvalg af måtter passer vores måtter til forskellige indgangspartier og virksomheder. Ønsker du f.eks. et mere personligt touch, kan vi specialfremstille måtter med din virksomheds logo og farver. Vores logomåtter skaber blikfang, og så er de designet til at stå steder, hvor der er meget trafik. På den måde skåner du bygningens gulve, hvorfor levetiden af den pågældende gulvbelægning forlænges. Udover logomåtter finder du også vores bomuldsmåtter, nylonmåtter samt vores Scraper Plus måtter, som alle har super flotte designs.

Yderligere kan du vælge mellem forskellige abonnementsordninger alt efter, hvor ofte du ønsker, at måtterne skal afhentes, renses og leveres tilbage.

Måtteservice i Næstved – skridsikre og absorberende måtter

Udover at vores måtter bidrager til et velplejet og professionelt udtryk, minimerer de også risikoen for faldulykker i indgangspartiet, hvilket især gør sig gældende i vinterhalvåret, hvor regn og sne kan bidrage til glatte og våde overflader. På den måde kan måtterne være en vigtig sikkerhedsforanstaltning blandt både besøgende og medarbejdere.

Er din virksomhed beliggende i Næstved eller omegn, tilbyder vi professionel måtteservice til virksomheder. Som en erfaren måtteservice-virksomhed kan du være sikker på, at dine måtter altid er i god stand, ligesom de skaber et indbydende og professionelt indgangsparti. Tag kontakt til os på tlf. + 45 21 58 53 53.