Måtteservice Hillerød

Er din virksomhed beliggende i Hillerød eller omegn? Hos Måttelevering tilbyder vi bl.a. måtteservice til virksomheder i Hillerød, samt hele det øvrige Nordsjælland, der ønsker at skabe et professionelt og indbydende indgangsparti. Ved at vælge vores måtteservice kan du sikre, at dine kunder og besøgende får en positiv førstegangsoplevelse samtidig med, at du opretholder et rent og præsentabelt arbejdsmiljø.

Skræddersyede logomåtter til din virksomhed

Vi tilbyder bl.a. skræddersyede logomåtter, der er designet til at styrke dit brands synlighed og professionalisme. Ved at placere din virksomheds logo eller farver på måtterne kan du skabe genkendelighed og differentiere dig fra konkurrenterne. Vores logomåtter er et effektivt markedsføringsredskab, der hjælper med at forstærke dit brand. Måtten holder effektivt sin farveægthed

Udover logomåtter kan du også vælge mellem bomuldsmåtter, nylonmåtter samt vores Scraper Plus måtter. Uanset hvilken slags måtte du vælger, kan du være sikker på, at du får en måtte i højeste kvalitet.      

Skridsikre og absorberende måtter 

Alle vores måtter er designet med skridsikre og absorberende egenskaber for bl.a. at minimere risikoen for faldulykker, ligesom at skidt og snavs effektivt bundfældes i måtterne. Med vores måtteservice kan du skabe et sikkert og rent indgangsparti i din virksomhed i Hillerød for både medarbejdere og besøgende. 

Fleksible leveringsfrekvenser tilpasset dine behov 

Vi forstår, at hver virksomhed har forskellige behov, når det kommer til måtteservice. Derfor tilbyder vi forskellige leveringsfrekvenser, så du kan vælge den, der bedst passer til din virksomhed i Hillerød. Uanset hvor ofte du ønsker, at vi henter, vasker og leverer måtterne retur, kan vi tilpasse vores service for at imødekomme dine præferencer. 

Har du spørgsmål om vores måtteservice, kan du kontakte os på tlf. + 45 21 58 53 53.