Håndhygiejne

Vi tilbyder det bedste inden for håndhygiejne på markedet:

– Skumsæbedispensere
– Spritdispensere
– Papirhåndklæder
– Affaldsspande

Løbende levering af forbrugsartikler efter behov og ønsker.

 

Håndsprit dispenser

Vores dispensere er nontouch, da det først og fremmest er mere hygiejnisk, ligesom det mindsker risikoen for bakteriespredning. Både på arbejdspladser såvel som i private husstande er det vigtigt, at alle har en god håndhygiejne, da virus og bakterier nemt spreder sig, hvis ikke man er opmærksom på den gode håndhygiejne. Med en elektronisk dispenser til håndsprit, skal du ikke røre ved nogen overflader, og derfor kommer dine hænder ikke i kontakt med nogen overflader. Håndspritten kan du med fordel anvende, efter du har vasket hænder, men du kan også bare bruge den som en naturlig rutine i løbet af dagen. 

Automatisk sæbedispenser

Hygiejnisk set er en automatisk sæbedispenser, som du ikke trykker på, også at foretrække, da du ikke fysisk skal trykke på dispenseren for at aktivere den. Vores sæbedispensere reducerer derfor eventuel bakterie- og virusspredning, hvilket gør dem til en fremragende løsning på bl.a. offentlige toiletter, arbejdspladser mv.

Vores berøringsfrie sæbedispensere med skum har yderligere et funktionelt design, hvilket gør dem nemme at betjene for alle. Den skånsomme tekstur fra skummet reducerer også risikoen for irritation på hænderne, hvilket gør det ideelt for personer med sensitiv hud. 

Papirhåndklæder – engangshåndklæder papir

Her hos Måttelevering finder du også papirhåndklæder, som er den mest hygiejniske løsning, når du f.eks. skal tørre hænderne på offentlige toiletter, arbejdspladser, restauranter mv. Det smarte med papirhåndklæder er, at du også kan bruge papiret til at tage på dørhåndtaget, når du forlader toilettet igen, hvorfor du helt undgår at komme i berøring med noget, som andre har rørt ved. Endelig er vi også leveringsdygtige i praktiske affaldsspande til toiletter.