Bomuldsmåtter

Bomuldsmåtter Plus er special designet til at absorbere store mængder vand/sjap samt tørt skidt og snavs.

Måtten indeholder bomuldsfibre, der derved kan absorbere helt op til 7 gange sin egen vægt og dermed reduceres risikoen for glatte og beskidte gulve.

Bomuldsmåtte Plus egner sig derudover til steder, hvor der er trafik imellem produktion og kontorer, og dermed undgår man olie og fedt pletter på gulve.

Det vil sige, at man derigennem skåner bygningens gulve, om end det er træ, granit eller gulvtæpper og derved forlænges levetiden af den pågældende gulvbelægning.

Derudover reduceres omkostningen til rengøring, og der ser pænt og præsentabelt ud dagen igennem.

Vores standard farver er grå/sort men kan leveres i andre farvekombinationer.

Landsdækkende måtteservice – bomuldsmåtter

Hos Måttelevering tilbyder vi landsdækkende måttservice, hvorfor vi er leveringsdygtige med bomuldsmåtter i højeste kvalitet uanset, hvor din virksomhed er beliggende. Vi tilbyder bl.a. en full-service løsning, hvor vi afhenter dine måtter, vasker dem, og til sidst returnerer måtterne pæne og rengjorte. Du kan vælge mellem forskellige abonnementstyper alt efter, hvor ofte du ønsker, at dine bomuldsmåtter skal afhentes og rengøres.

Når du investerer i en bomuldsmåtte hos Måttelevering, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores bomuldsmåtte Plus imødekommer forskellige virksomheders behov og præferencer, da den er holdbar, æstetisk tiltalende og funktionel. Vores bomuldsmåtte Plus kan du med fordel placere ved indgangspartier, hvor den fungerer som en barriere mellem det ydre miljø og din virksomhed, så skidt og snavs ikke trækkes med ind i bygningen.

Bomuldsmåtte – skridsikker måtte 

Vores bomuldsmåtte Plus udmærker sig desuden ved at være skridsikker. Den er bl.a. udstyret med en gummiunderside, som sikrer, at den ikke bevæger sig selv på glatte overflader. Med en skridsikker måtte fra Måttelevering, har din virksomhed de bedste forudsætninger for et sikkert arbejdsmiljø. Uanset om du vælger at placere vores bomuldsmåtter ved indgangspartier, gangarealer eller andre lignende steder, bidrager bomuldsmåttens skridsikre egenskaber til at skabe en tryg og sikker atmosfære for alle, der færdes i virksomheden. Derudover er der virkelig også tale om en absorberende måtte, da den som sagt kan absorbere helt op til 7 gange sin egen vægt, hvilket bl.a. betyder, at måtten egner sig godt til vinterhalvåret.