Måtteservice Køge

Ønsker du en ren og pæn arbejdsplads? Er din virksomhed f.eks. beliggende i Køge eller omegn, tilbyder vi professionel måtteservice her hos Måttelevering. I vores sortiment finder du bomuldsmåtter, nylonmåtter, logomåtter samt Scraper Plus, der er designet til at imødekomme forskellige formål og give din virksomhed et professionelt udtryk.  

Hold dine indgangs- og arbejdsområder i Køge rene med måtteservice 

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmåtter, der passer til enhver virksomheds stil og indretning. Men er du i tvivl om, hvilken måtte der passer til din virksomheds behov, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige måtte – eller måtter. Med vores klassiske bomuldsmåtte sørger du f.eks. for, at dine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere får en indbydende modtagelse. Disse måtter er bl.a. kendetegnet ved, at de er skridsikre, ligesom de kan absorbere meget vand.

Er der masser af gennemgang på din arbejdsplads, er der behov for nogle måtter med ekstra slidstyrke. Her kommer vores nylonmåtter ind i billedet. Nylonmåtterne er at foretrække ved indgangspartier, hvor der er meget trafik – og så kan de absorbere store mængder af snavs, som ikke kan ses efterfølgende, da snavset bundfældes i måtten.

Få dit brand til at skille sig ud med logomåtter

Skal dit indgangsområde i Køge have et personligt touch, kan du med fordel kigge nærmere på vores logomåtter. Disse måtter kan nemlig tilpasses med dit firmas logo eller budskab, og måtten giver din virksomhed en unik og professionel identitet. En logomåtte giver din virksomhed en professionel identitet – og i samarbejde med vores konsulent kan du skræddersy logomåtten, så den får den helt rigtige farve, størrelse og design.

Vores måtteservice til virksomheder i Køge og nærområdet inkluderer ikke blot levering af kvalitetsmåtter men også regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning efter behov. Vi sørger for at holde dine måtter i optimal stand, så de altid fremstår professionelle og indbydende. 

Kontakt os allerede i dag for yderligere informationer om vores måtteservice i Køge og få et uforpligtende tilbud på tlf. + 45 21 58 53 53.