Måtteservice Slangerup

Hos Måttelevering er vi dedikerede til at levere kvalitetsmåtter, der opfylder dine virksomhedsbehov, ligesom måtterne giver beskyttelse og stil til dine indgangsområder. Er din virksomhed f.eks. beliggende i Slangerup eller omegn, tilbyder vi professionel måtteservice hos Måttelevering. Vores sortiment omfatter bomuldsmåtter, nylonmåtter, logomåtter samt Scraper Plus, som alle er designet til at opfylde forskellige formål – og så tilføjer de et professionelt udtryk til din virksomhed.

Effektive måtteløsninger til indgangsområder 

Når det kommer til indgangsområder, er det vigtigt, at der er rent og pænt. Med vores bomuldsmåtter kan du være sikker på, at dine kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere får en indbydende modtagelse. Vores bomuldsmåtter er bl.a. designet, så de kan absorbere store mængder af vand samt skidt og andet snavs fra sko, hvilket hjælper med at opretholde et rent og sikkert arbejdsmiljø.

Til virksomheder, hvor der er masser af gennemgang, er der behov for måtter med ekstra slidstyrke. Vores nylonmåtter er netop ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for slid, hvilket gør dem ideelle til indgangspartier med meget trafik. Nylonmåtterne kan netop absorbere store mængder af snavs, som efterfølgende ikke kan ses, da snavset bundfældes.

Skab et professionelt udtryk med logomåtter

Hvis du ønsker at tilføje et personligt præg til dit indgangsområde i Slangerup, tilbyder vi også logomåtter. Vores logomåtter kan tilpasses f.eks. med dit firmalogo, slogan eller en velkomstbesked, og logomåtten giver din virksomhed en unik og professionel identitet. Vores logomåtter er stadig yderst funktionelle og sikrer, at dit gulv forbliver rent og fri for snavs.

Vores måtteservice til virksomheder i Slangerup og omegn inkluderer ikke kun levering af kvalitetsmåtter men også regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning efter behov. Vi sørger for at holde dine måtter i optimal stand, så de altid ser professionelle og indbydende ud. Vores team sørger for, at dine måtter er rene, fri for lugt og i god stand.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores måtteservice i bl.a. Slangerup og få et uforpligtende tilbud på tlf. +45 21 58 53 53.